Rolcontainer huren

Bij elk bedrijf of elke organisatie komt afval vrij. De meest eenvoudige manier voor afvalinzameling is het gebruik van rolcontainers. Deze containers zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, waardoor rolcontainers bijzonder geschikt zijn om afvalstromen aan de bron te scheiden. Door stickers op de containers is het gemakkelijk te zien welk afval in elke container mag worden gedeponeerd. Wilt u meer weten? Onze accountmanager, Hans, vertelt u er graag meer over. Bel met 06 52 52 28 43 of mail naar info@wolfswinkelcontainers.nl

Soorten rolcontainers

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment rolcontainers en plaatsen deze altijd binnen 24 uur in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei.

VERSCHILLENDE SOORTEN ROLCONTAINERS

Afhankelijk van de afvalstroom die u wilt inzamelen met een rolcontainer, geven wij advies over welke container het beste bij uw situatie past. Wij bieden verschillende maten en soorten rolcontainers aan.

INHOUDSMATEN

Bij ons heeft u de keuze uit rolcontainers met diverse inhoudsmaten. Hierdoor kunnen wij altijd een container leveren die perfect aansluit op uw behoeften. U wilt immers geen te kleine of te grote rolcontainer plaatsen. Het gebruik van een grotere rolcontainer kan het aantal transporten verminderen, wat zowel gunstig is voor uw portemonnee als voor het milieu. De meest gangbare maten, zoals 240, 360, 500, 770, 1100, 1300 en 1700 liter, kunnen binnen 24 uur bij u worden geplaatst.

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en nadelen van de verschillende containers in een vrijblijvend gesprek. Onze collega’s informeren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Als u benieuwd bent naar welke oplossing wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op via info@wolfswinkelcontainers.nl of bel met Hans op 06 52 52 28 43.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij kunnen de containers volgens vaste afspraken (op contractbasis) of op afroep plaatsen en legen. Heeft uw bedrijf interesse in rolcontainers in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via info@wolfswinkelcontainers.nl. Als u andere vragen heeft, kijk dan op onze contactpagina of bel ons op 0343 431 945