Telefoon
algemeen
0343 43 19 45
menu
Home Voor bedrijven

Voor bedrijven

Voor elk afval

Waar geleefd, gewerkt, gebouwd of gesloopt wordt, daar is afval. Op campings, in de horeca, op bouwplaatsen, in bedrijven en fabrieken; er is een continue stroom afval. Hout, puin, groenafval, grof vuil, teerhoudend afval, plastic, gemengd of gescheiden: Wolfswinkel neemt de zorg voor het afval van u over. Wolfswinkel verhuurt voor al het afval de geschikte containers. Zo leveren we rolcontainers voor bedrijfsafval (zoals restafval,papier en glas). U kunt ze huren van 240 liter tot en met 1600 liter. Gaat het om grotere hoeveelheden, dan levert Wolfswinkel containers met een inhoud van 3 tot en met 36 m3. Ook verhuren we pers- en ontwateringscontainers.

Een zorg minder

We kunnen de containers plaatsen en legen volgens vaste afspraak (op contract-basis) of op afroep. Voor de 5 tot en met 36 kuub containers maken we gebruik van ketting- en kabelafzetsystemen. De 3 en 6 kuub containers transporteren we met een portaalwagen. Op onze recycling locatie – met geijkte weegbrug – bewerken we de diverse afvalstromen. Zo bent u niet alleen op het juiste moment van uw afval af, maar hebt u ook een zorg minder. Naast deze diensten leveren we ook zand en grind.

Heeft u bedrijfsmatig interesse in containers of rolcontainers in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei, neemt u dan contact met ons op. Wij bieden u zeer concurrerende prijzen.

085 90 22 040
Containerverhuur? 

Bij Wolfswinkel wordt ’t geregeld.

 

Veegwagenverhuur, van parkeergarage tot luchthaven

Aannemers, (industriële) bedrijven, overheden, luchthavens, beheerders van winkelcentra en bedrijventerreinen: wie het vuil van de straat wil houden of halen, is bij Wolfswinkel aan het juiste adres. Met onze veegmachines reinigen we alle oppervlakten, van parkeergarage tot luchthaven. Van grote projecten met meerdere veeg/zuigwagens tegelijk tot en met het vegen met een enkele wagen op contractbasis. Voor elke toepassing hebben we de juiste machine.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Daarbij stellen we ons op als een flexibele schakel in de keten van uw project. Neem bijvoorbeeld de wegenbouw. Na het frezen wordt er geveegd, maar ook vlak voor de oplevering. Daar moet u van op aan kunnen. Sterker nog: de voortgang van een project staat of valt ermee. Daarom proberen we met u mee te denken en onze veeg/zuig-wagens en wegdekreinigers efficiënt in te zetten. Dat wil zeggen: op de juiste plaats en het juiste moment. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Om die reden hebben we de oprijwagens waarmee de kleine veegmachines vervoerd worden, voorzien van een watertank. Zo kunnen de veegmachines met minimale vertraging maximaal ingezet worden. We dragen desgewenst zelf zorg voor het afvoeren van het veegvuil. U kunt rekenen op de kwaliteit van de machinist en de betrouwbaarheid van het materieel.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.wolfswinkelreiniging.nl of bellen met onze infra afdeling 085 90 22 050