Telefoon
algemeen
0343 43 19 45
menu
Home Container huren Huis Ter Heide

Container huren Huis Ter Heide

Container huren in Huis Ter Heide.

Wolfswinkel Containers. Snel en eenvoudig een container huren voor bouw- en sloop afval, puin, hout, groen en grondafval.

Snel en eenvoudig een container huren voor bouw- en sloop afval, puin, hout, groen en grondafval in Huis Ter Heide. Dat kan bij Wolfswinkel Containers.

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in de regio Utrechtse Heuvelrug of Gelderse vallei, de gemeenten; Maarsbergen Maarn Leersum Amerongen Elst (Utrecht) Woudenberg Renswoude Scherpenzeel Overberg Doorn Langbroek Veenendaal Ederveen De Klomp De Glind Achterveld Leusden Oud-Leusden Huis Ter Heide Soesterberg Wijk bij Duurstede Cothen Werkhoven Austerlitz Ederveen Barneveld, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw gemeente / plaats er niet tussen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Dus bent u op zoek naar een container in Huis Ter Heide bel dan 0343 43 19 45

Huur een container in Huis Ter Heide; in onze webshop kunt u een container voor bouw en sloop, container voor puin/stenen, container voor grofvuil, container voor hout, container voor groen(tuinafval) bestellen. Wij denken graag met u mee om zo tot de juiste oplossing te komen. Wij hanteren vaste lage prijzen, u krijgt een persoonlijke service en een snelle levering.

Werking van de website; u kiest de gewenste container met het afval waar u de afvalcontainer mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan uw adresgegevens en plaatsingsdatum in. Hierna plaatsen wij de container op de door u opgegeven datum. U kunt de container dan vol laden met afval en mag hierbij 30 centimeter boven de rand laden. Als de afvalcontainer vol is kunt u via onze website de opdracht geven om de container af te laten voeren of te laten wisselen voor een lege container. Wanneer u de container besteld voor 16:00 uur, wordt deze de volgende werkdag bij u afgeleverd.

Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u ons altijd even bellen via het telefoonnummer 0343 43 19 45 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00). Mailen kan ook. We zijn altijd goed bereikbaar via onze contactpagina of per mail containers@wolfswinkelcontainers.nl . Uw mail wordt altijd snel beantwoord.

Onze sorteerhal waar u zelf afval kunt brengen tegen een scherp tarief kunt u vinden aan de Haarbos 19 in Maarsbergen. U kunt hier ook terecht voor metselzand, vulzand, grintzand/betonzand en vloerenzand. Wilt u dit zand laten bezorgen, neemt u dan contact met ons op.

Wolfswinkel Containers is een onderdeel van Wolfswinkel Reiniging BV en gevestigd in Maarsbergen.

Dus, bent u opzoek naar container verhuur in Huis Ter Heide? Dan bent u bij Wolfswinkel aan het juiste adres!

Container huren? Kies hieronder het juiste type: